Expert copywriting

Uw wetenschappelijke werk verdient een boeiende rapportering, uw beleid een helder plan. We maken bevattelijke publicaties over moeilijkere thema’s.

Overheidsdiensten en onderzoeksinstellingen zitten dikwijls op een berg informatie die al te vaak de weg naar het publiek niet vindt. Die ontoegankelijke info analyseren en synthetiseren wij tot een toegankelijke publicatie, print of online.

Zo doen we het

We interviewen wetenschappers, leggen experts op de rooster en bijten ons vast in uw dossiers en studierapporten. Uit ingewikkelde nota’s en vraaggesprekken destilleren we de relevante boodschappen. Die uitgepuurde content schrijven we uit tot een overzichtelijk concept en een verhelderend verhaal. Onze redacteurs werken nauw samen met onze studiedienst, dat garandeert de redactionele en inhoudelijke kwaliteit. We betrekken uw reviewteam en leiden moeilijke validatieprocessen in goede banen. Het resultaat: een rapport, nota of publicatie die inhoudelijk staat als een huis en tegelijk uw lezers aanspreekt.

We maakten onder meer:

- het rapport 'Megatrends: ingrijpend, maar ook ongrijpbaar? (Vlaamse Milieumaatschappij)

- de brochure 'Cleantech in Vlaanderen' (vzw i-Cleantech Vlaanderen)

- duurzaamheidsrapporten voor EDF Luminus

- de Vlaamse Natuurrapporten 2012 en 2014 (Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek)

- ...

Dit doen we ook

Jaarverslagen, duurzaamheidsrapporten, brochures, infografieken …

©2015 PANTAREIN
Martelarenlaan 9 | B-3150 Haacht | België