Bij Pantarein dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Het is de rode draad doorheen ons werk, maar we willen ook een duurzame, toekomstgerichte onderneming en werkgever zijn. Sinds vorig jaar maken we ons engagement om duurzaam te ondernemen officieel in het kader van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Met de Sustainable Development Goals van de VN als leidraad stelden we een jaar geleden een actieplan op. Ons vernieuwde kantoor in houtskeletbouw voldoet aan de BEN-normen (bijna-energieneutraal) en we stimuleren duurzaam woon-werkverkeer door regionaal te rekruteren, elektrische bedrijfsfietsen aan te kopen, en onze werknemers een Blue-bike-abonnement aan te bieden. Als teamactiviteit deden we vrijwilligerswerk voor Natuurpunt en we sloegen aan het bakken om geld in te zamelen voor Minor-Ndako, een organisatie uit Anderlecht die kwetsbare kinderen en jongeren opvangt.

Onze inspanningen werden onlangs beloond met een positieve evaluatie van Voka. Het volgende jaar leggen we de lat opnieuw wat hoger met tien nieuwe acties en projecten!
 

 

©2015 PANTAREIN
Martelarenlaan 9 | B-3150 Haacht | België